Loading...
Werken bij de 8Sprong

Kom jij ons team versterken?

Of je nu beginnend begeleider, een ervaren persoonlijk begeleider of teamcoach bent, in dienst bij WoonDroomZorg op de 8sprong reikt je baan verder dan je eigen professionele taken, omdat zelforganisatie en stimulerend begeleiden terugkomen in alles wat je doet.

Je vindt verbinden, vertrouwen en leren belangrijk, dé kernwaarden die stimuleren om het beste uit jezelf te halen en je in te zetten voor de 8 te begeleiden bewoners van de 8sprong. Er is ruimte om in overleg en samenwerking met je collega’s in het team, te ontdekken, uit te proberen, maar ook om gewoon te doen!

De medewerkers die al kortere of langere tijd met en voor de “familie”groep van bewoners van de 8sprong werken, zien het als de mooiste plek waar ze ooit hebben gewerkt. De rechtstreekse contacten met de ouders en hun vereniging Zorg aan Zee vormen een open en directe mogelijkheid tot communicatie en feedback en daarmee optimalisering van je eigen werkzaamheden.

Er is weinig hiërarchie en de cultuur is informeel.
Dat klinkt niet alleen aantrekkelijk, dat is het ook werkelijk.
Benut jouw kwaliteiten bij ons, want hoe leuk is het om de hele dag te doen waar je goed in bent?!

Wil jij ook werken aan een goed leven voor onze bewoners? Dan vind je hieronder de vacatures.

Woonbegeleider 16-28 uur per week

Als woonbegeleider ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de dagelijkse zorg en ondersteuning van de bewoners; het daadwerkelijke verzorgen (douchen, tandenpoetsen e.d.) is daarin een groot onderdeel van je werkdag. Daarnaast geef je een aantal bewoners samen met de persoonlijk begeleider individuele begeleiding op maat. Met alle bewoners bouw je aan een warme, professionele relatie. Je vindt het een uitdaging om iedere bewoner op zijn/haar eigen unieke wijze te stimuleren, motiveren en/of te begeleiden.

Van jou als collega vragen we een flinke dosis enthousiasme, doorzettingsvermogen en creativiteit in het vinden van oplossingen om de uitdagingen van de dag het hoofd te bieden. Daar staat tegenover dat er veel ruimte is om zelf invulling te geven aan de functie van woonbegeleider. Eigen regie, eigenaarschap en verantwoordelijkheid wordt door ons gestimuleerd en er zijn diverse mogelijkheden voor overleg en samenwerking.
Op de 8Sprong bieden we 24-uurs begeleiding dit betekent dat ook het doen van avond-, weekend- en slaapdiensten tot je werkzaamheden behoort.

  • MBO-niveau en relevante opleiding in zorg en welzijn.
  • Ervaring in het werken met de doelgroep mensen met een verstandelijke beperking
  • In staat om samen te werken met collega’s en mantelzorgers, zonder het belang van de bewoner en/of de bewonersgroep uit het oog te verliezen.
  • Bij de start een jaarcontract voor 16-28 uur per week bij WoondroomZorg BV in FWG 30 (CAO VVT). Bij een fulltime dienstverband ligt je salaris tussen € 1.680 – € 2.374 bruto per maand. Inschaling is afhankelijk van je opleidingsniveau en ervaring.
  • Een mooi pakket aan (secundaire) arbeidsvoorwaarden volgens CAO VVT (o.a. eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding, collectieve ziektekostenverzekering)
  • Werken met een betrokken, gezellige en bevlogen team collega’s.
  • Ruimte en vrijheid voor je eigen ontwikkeling.

Herken jij jezelf in deze functie en lijkt het je leuk om bij de 8Spong aan de slag te gaan? We leren je graag kennen! Stuur een heldere motivatiebrief met CV naar WoondroomZorg.

De eerste kennismakingsgesprekken vinden half maart plaats. Als we na het vervolggesprek nog enthousiast zijn, laten we je graag een keer meedraaien op de 8Sprong.

Werken bij de 8Sprong? Maak hier kennis met de bewoners.