Kom jij ons team versterken?
(voor bewoners-vacature zie “bewoners”)

Of je nu beginnend begeleider, een ervaren persoonlijk begeleider of teamcoach bent, in dienst bij WoonDroomZorg op de 8sprong reikt je baan verder dan je eigen professionele taken, omdat zelforganisatie en stimulerend begeleiden terugkomen in alles wat je doet.

Je vindt verbinden, vertrouwen en leren belangrijk, dé kernwaarden die stimuleren om het beste uit jezelf te halen en je in te zetten voor de 8 te begeleiden bewoners van de 8sprong. Er is ruimte om in overleg en samenwerking met je collega’s in het team, te ontdekken, uit te proberen, maar ook om gewoon te doen!

De medewerkers die al kortere of langere tijd met en voor de “familie”groep van bewoners van de 8sprong werken, zien het als de mooiste plek waar ze ooit hebben gewerkt. De rechtstreekse contacten met de ouders en hun vereniging Zorg aan Zee vormen een open en directe mogelijkheid tot communicatie en feedback en daarmee optimalisering van je eigen werkzaamheden.

Er is weinig hiërarchie en de cultuur is informeel. Dat klinkt niet alleen aantrekkelijk, dat is het ook werkelijk.
Benut jouw kwaliteiten bij ons, want hoe leuk is het om de hele dag te doen waar je goed in bent?!

Werken bij de 8Sprong

Wil jij ook werken aan een goed leven voor onze bewoners? Dan vind je hieronder de vacatures.

Persoonlijk begeleider 24-28 uur per week

Als persoonlijk begeleider ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse ondersteuning van de bewoners van De 8Sprong. Je werkt veel zelfstandig maar ziet ook de meerwaarde van samenwerking en overleg met je collega’s. Je ondersteunt, stuurt (bij) en begeleidt onze bewoners in hun sociale en emotionele ontwikkeling. Je geeft de bewoners individuele begeleiding op maat en je vindt het een uitdaging om iedere bewoner op zijn/haar eigen unieke wijze te stimuleren, motiveren en/of te begeleiden.

Daarnaast ga je ook met de bewoners als groep aan de slag, je hebt hierbij oog voor de groepsdynamica. Het nemen van eigen regie en verantwoordelijkheid is in deze functie belangrijk. Je bent creatief in het zoeken naar passende oplossingen, hebt reflectie op je eigen handelen en kan omgaan met feedback. Er is volop ruimte om je eigen (professionele) invulling aan de functie te geven. Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden voor overleg, persoonlijke ontwikkeling en intercollegiale samenwerking.

 • Mbo/Hbo-niveau achtergrond in zorg en welzijn.
 • Kennis van de doelgroep en ervaring in het werken met volwassenen met een verstandelijke beperking
  (soms in combinatie met autisme).
 • Flexibiliteit, rust, humor, relativeringsvermogen en zelfreflectie.
 • Goede communicatieve vaardigheden.
 • Flexibiliteit qua inzetbaarheid. Bij de 8 Sprong bieden we 24-uurs begeleiding dit betekent dat het doen van avond-, weekend- en slaapdiensten tot je werkzaamheden behoort.
 • Werken in een bevlogen, hartelijk team van deskundige collega’s.
 • Een contract voor een jaar bij WoondroomZorg B.V voor 24 tot 28 uur per week. Als de samenwerking goed bevalt, is het onze intentie het contract te verlengen.
 • Salariëring volgens de CAO VVT (Thuiszorg). Bij een fulltime dienstverband ligt je salaris tussen € 2.336 – € 3.254 bruto per maand. Inschaling is afhankelijk van je opleidingsniveau en ervaring.
 • Een mooi pakket aan (secundaire) arbeidsvoorwaarden volgens CAO VVT (o.a. eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding, collectieve ziektekostenverzekering).
 • Ruimte en vrijheid voor je eigen ontwikkeling, korte lijnen en verantwoordelijkheid..
Herken jij jezelf in deze functie en lijkt het je leuk om bij de 8Spong aan de slag te gaan? We leren je graag kennen! Stuur een heldere motivatiebrief met CV naar sollicitatie@woondroomzorg.nl. Of neem een kijkje op de website van WoondroomZorg.

Meer weten? Sandra vertelt je graag meer over de functie en werken bij de 8Sprong (telefoon 06 43292589).

Als we enthousiast zijn over jouw reactie, nodigen we je graag op korte termijn uit voor een eerste kennismaking.

Werken bij de 8Sprong? Maak hier kennis met de bewoners.

(Inval) woonbegeleider (minimaal) 4 uur en (max) 20 uur per week.

Als (inval) woonbegeleider ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse ondersteuning van de bewoners van De 8Sprong. Je werkt veel zelfstandig maar ziet ook de meerwaarde van samenwerking en overleg met je collega’s. Je ondersteunt, stuurt (bij) en begeleidt onze bewoners in hun sociale en emotionele ontwikkeling.

Daarnaast ga je m.n. met de bewoners als groep aan de slag, je hebt hierbij oog voor de groepsdynamica. Het nemen van eigen regie en verantwoordelijkheid is in deze functie belangrijk. Je bent creatief in het zoeken naar passende oplossingen, hebt reflectie op je eigen handelen en kan omgaan met feedback. Er is volop ruimte om je eigen (professionele) invulling aan de functie te geven. Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden voor overleg, persoonlijke ontwikkeling en intercollegiale samenwerking.

 • Mbo-niveau achtergrond in zorg en welzijn. Of bezig met een opleiding in de zorg (studenten zeer welkom!)
 • Enige kennis van de doelgroep en liefst al ervaring in het werken met volwassenen met een verstandelijke beperking (soms in combinatie met autisme).
 • Flexibiliteit, rust, humor, relativeringsvermogen en zelfreflectie.
 • Goede communicatieve vaardigheden.
 • Ervaring in het zelfstandig opstellen van begeleidingsplannen.
 • Flexibiliteit qua inzetbaarheid. Bij de 8 Sprong bieden we 24-uurs begeleiding dit betekent dat het doen van avond-, weekend- en slaapdiensten tot je werkzaamheden behoort.
 • Werken in een bevlogen, hartelijk team van deskundige collega’s.
 • Een contract voor een jaar bij WoondroomZorg B.V voor 4 tot 24 uur per week. Als de samenwerking goed bevalt, is het onze intentie het contract te verlengen.
 • Salariëring volgens de CAO VVT (Thuiszorg). Bij een fulltime dienstverband ligt je salaris tussen € 2.085 en € 2.798 bruto per maand. Inschaling is afhankelijk van je opleidingsniveau en ervaring.
 • Een mooi pakket aan (secundaire) arbeidsvoorwaarden volgens CAO VVT (o.a. eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding, collectieve ziektekostenverzekering).
 • Ruimte en vrijheid voor je eigen ontwikkeling, korte lijnen en verantwoordelijkheid.

Gaat jouw hart sneller kloppen van deze functie? Mail je motivatiebrief en cv naar sollicitatie@woondroomzorg.nl. Of neem een kijkje op de website van WoondroomZorg.

Meer weten? Sandra vertelt je graag meer over de functie en werken bij de 8Sprong (telefoon 06 43292589)

Als we enthousiast zijn over jouw reactie, nodigen we je graag op korte termijn uit voor een eerste kennismaking!

Werken bij de 8Sprong? Maak hier kennis met de bewoners.

Maak kennis met de bewoners!

Maak kennis met de trotse bewoners van de 8sprong. Het huis wordt momenteel bewoond door vier jongens en twee meisjes die doordeweeks overdag van hun dagbesteding gebruik maken of een baan hebben. ‘s Avonds kookt bij toerbeurt één van de bewoners (onder begeleiding) voor zijn of haar huisgenoten. Tevens zijn er een aantal taken die wekelijks om beurten worden uitgevoerd. Zelfstandig maar toch samen zeggen zij zelf.