Kom jij ons team versterken?
(voor bewoners-vacature zie “bewoners”)

Of je nu beginnend begeleider, een ervaren persoonlijk begeleider of teamcoach bent, in dienst bij WoonDroomZorg op de 8sprong reikt je baan verder dan je eigen professionele taken, omdat zelforganisatie en stimulerend begeleiden terugkomen in alles wat je doet.

Je vindt verbinden, vertrouwen en leren belangrijk, dé kernwaarden die stimuleren om het beste uit jezelf te halen en je in te zetten voor de 8 te begeleiden bewoners van de 8sprong. Er is ruimte om in overleg en samenwerking met je collega’s in het team, te ontdekken, uit te proberen, maar ook om gewoon te doen!

De medewerkers die al kortere of langere tijd met en voor de “familie”groep van bewoners van de 8sprong werken, zien het als de mooiste plek waar ze ooit hebben gewerkt. De rechtstreekse contacten met de ouders en hun vereniging Zorg aan Zee vormen een open en directe mogelijkheid tot communicatie en feedback en daarmee optimalisering van je eigen werkzaamheden.

Er is weinig hiërarchie en de cultuur is informeel.
Dat klinkt niet alleen aantrekkelijk, dat is het ook werkelijk.
Benut jouw kwaliteiten bij ons, want hoe leuk is het om de hele dag te doen waar je goed in bent?!

Wil jij ook werken aan een goed leven voor onze bewoners? Dan vind je hieronder de vacatures.

Persoonlijk begeleider 22-26 uur per week

Als persoonlijk begeleider ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse begeleiding/verzorging van de bewoners. Je bent in staat om zelfstandig te werken en ziet tegelijkertijd het belang van samenwerken in een team in. Daarnaast geef je een aantal bewoners individuele begeleiding op maat. Je vindt het een uitdaging om iedere bewoner op een bij hem/haar passende wijze te stimuleren, motiveren en/of te begeleiden. Je verstaat de kunst om te begeleiden ’met de handen op de rug’, maar ziet het ook als het de bewoner zelf niet lukt. Op die momenten help je met evenveel plezier. Je behartigt de belangen van de bewoners die je begeleidt, hebt overleg met hun ouders/vertegenwoordigers en informeert en coacht je collega’s aangaande zaken die rondom ‘jouw’ bewoners spelen.

Van jou als collega vragen we een flinke dosis enthousiasme, kennis en de creativiteit om de-escalerend en probleemoplossend te werken. Daar staat tegenover dat er veel ruimte is om zelf invulling te geven aan de functie. Eigen regie en verantwoordelijkheid wordt door ons gestimuleerd en er zijn diverse mogelijkheden voor overleg, samenwerking en persoonlijke ontwikkeling. De 8-Sprong biedt 24-uurs begeleiding, dit betekent dat je ook avond-, weekend- en slaapdiensten werkt.

  • HBO-niveau en relevante opleiding
  • Een flexibele werkhouding en ervaring met en kennis van de begeleiding van mensen met een verstandelijke beperking.
  • Ervaring in het zelfstandig opstellen van begeleidingsplannen.
  • Flexibiliteit qua inzetbaarheid.
  • Werken in een gedreven, gezellig team van vakkundige collega’s.
  • Een jaarcontract bij WoondroomZorg B.V voor 22-26 uur per week met de intentie op verlenging bij goed functioneren.
  • Salariëring volgens de CAO VVT (Thuiszorg). Bij een fulltime dienstverband ligt je salaris tussen € 1.940 – € 2.870 bruto per maand. Inschaling is afhankelijk van je opleidingsniveau en ervaring.
  • Een mooi pakket aan (secundaire) arbeidsvoorwaarden volgens CAO VVT (o.a. eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding, collectieve ziektekostenverzekering).
  • Ruimte en vrijheid voor je eigen ontwikkeling, verantwoordelijkheid en eigen regie.

Herken jij jezelf in deze functie en lijkt het je leuk om bij de 8Spong aan de slag te gaan? We leren je graag kennen! Stuur een heldere motivatiebrief met CV naar WoondroomZorg.

De eerste kennismakingsgesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als we na het vervolggesprek nog enthousiast zijn, laten we je graag een keer meedraaien op de 8Sprong.

Werken bij de 8Sprong? Maak hier kennis met de bewoners.